Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

 • Kontakt

  Tel: 011 346 7396 

  Mob: 065 64 12 866

 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

  Usluga našeg servisa: Zamena sigurnosnog ventila na bojleru na teritoriji Beograda

  Zamena sigurnosnog ventila na bojleru sa originalnim kalibrisanim sigurnosnim ventilima. Sigurnosni ventil za bojler mora biti ispravan jer je on jedna od bezbednostnih mera, da ne bi došlo do eksplozije kazana bojlera prilikom pregrevanja vode (povećanja pritiska u kazanu bojlera).

  Proveru ispravnosti sigurnosnog ventila na bojleru možete izvršiti tako što ćete prstima dodirnuti cev na kojoj je montiran sigurnosni ventil. U koliko je cev topla ili vruća (pazite kada dodirujete cev može da bude veoma vruća) to je siguran znak da je sigurnosni ventil ne ispravan. I da je potrebna zamena sigurnosnog ventila na bojleru. Još jedan znak ne ispravnosti sigurnosnog ventila je pojava tople vode na slavini kada pustite hladnu vodu, mada je ovo u ređim slučajevima.

  Proveru funkcionalnosti sigurnosnog ventila na bojleru možete izvršiti tako sto ćete malo odvrnuti kapu sigurnosnog ventila ili povuću ručicu sigurnosnog ventila zavisi od modela koji je montiran na Vašem bojleru. Ako voda krene da curi ili kaplje na pipi sigurnosnog ventila znači da je ispravan. Sve vratite u prvobitan položaj. U koliko voda nije krenula da curi ili kaplje, sigurnosni ventil je ne ispravan i potrebna je zamena sigurnosnog ventila na bojleru.

  Preporučeno vreme za zamenu sigurnosnog ventila na bojleru je na svakih pet godina.

  Servis Bojlera – Vodoinstalaterske usluge Beograd – Deskod

 • Cena

  Cena usluge: Pozovite za cenu!