sanacija curenja vode

 • Kontakt

  Tel: 011 346 7396

  Mob: 065 64 12 866

 • Sanacija curenja vode

  Usluga našeg servisa: Sanacija curenja vode od komšije na teritoriji Beograda

  Sanacija curenja vode na vodovodnoj i kanalizacionoj instalaciji u stambenim objektima na teritoriji Beograda, za naš tim ne predstavlja nikakav problem. Bilo to curenje vode usled pucanja cevi u zidu ili popuštanja spojeva na vodovodnoj ili kanalizacionoj instalaciji.

  Najćešči razlog pucanja cevi u zidu je njihova poroznost ili dotrajalost usled dugogodišnje upotrebe. Jedan od razloga curenja vode na spojevima može biti povećan pritisak u vodovodnoj instalaciji. Ovo se uglavnom dešava u soliterima na nižim spratovima gde pritisak može da pređe 8 bara. U koliko je razlog curenja vode na spojevima visoki pritisak u vodovodnoj instalaci ovo se moze rešiti ugradnjom sklopa pod nazivom regulator pritiska vode. Još jedan razlog curenja vode iz vodovodne ili kanalizacione cevi može biti njihovo fizičko oštečenje usled nekih drugih majstorskih radova na primer bušenja rupa za kačenje sanitarija, bojlera, kupatilske galanterije, visećih delova namestaja itd.

  Često se na terenu susrećemo sa zapušenom kanalizacijim pri čemu se sanacija curenja vode rešava sa mašinom i specijalnim mašinskim sajlama  za  odgusenje kanalizacije.

  Sanacija curenja vode iz sudopere, lavaboa, kade, tuš kabine, slavine, česme, baterije, ventila, virble, EK ventila, creva, vodokotlića, bojlera itd. Sanacija curenja vode iz priključaka za sudo mašinu ili veš mašinu.

  Brzo i kvalitetno sa garancijom na izvedene radove. Popravka svih vrsta curenja vode.

 • Cena

  Cena usluge: Pozovite za cenu!