Politika privatnosti
Ovaj internet sajt, uključujući sve njegove servise, stranice i podstranice, poštuje privatnost posetilaca.
Obavezujemo se da vaše podatke prikupljene kroz veb formulare, ankete i email adrese nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji drugi način zloupotrebljeni. Lične podatke prikupljamo isključivo za potrebe komunikacije sa zainteresovanim korisnicima ovog internet sajta sa ciljem da unapredimo naš nastup na Internetu.

Korišćenje podataka
Podaci koje ostavljate na ovom veb sajtu se koriste isključivo u analitičke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

Kolačići (cookies)
Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića (cookies) u vašem internet pretraživaču koji su anonimne prirode. Oni služe za prikupljanje analitičkih i statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, veb brauzer sa kojim pristupate internetu i drugih neindetifikujućih podataka.

Eksterni linkovi
Ovaj internet sajt sadrži linkove ka drugim internet sajtovima. Imajte u vidu da www.deskod.com nije odgovoran za politiku privatnosti drugih internet sajtova.

Politika privatnosti www.deskod.com